Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Valpekurs (Innendørs)
Noe av den beste innvesteringen du kan gjøre er å ta deg tid til å lære valpen din gode vaner og grunnferdigheter fra starten av. På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med det aller viktigste en valp bør lære. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På valpekurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling – hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Hvordan hunder lærer - hvordan forsterke god adferd og stoppe uønsket adferd
  • Kontakt og oppmerksomhet er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
  • Innkalling – vi gir deg metodene for hvordan du går fram for å trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære valpen å si "vær så snill" og vente på "vær så god".
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin, og være rolig både hjemme og på besøk. 
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
  • Kroppspråk – lær å lese hundens språk bedre, gjenkjenne tegn på stress og forstå hva valpen sier.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd gamle. Har du hund over 6 mnd ta kontakt- med litt tilpasninger så går det oftest greit også med eldre valper. 

For valper fra 8- 16 uker gamle anbefaler vi at du tar kurset Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening først eller samtidig, og vi tilbyr derfor pakkepris kr 2750,- hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Kurset går over 6 uker. Den første kvelden er teori uten hund, og holdes på Porsgrunn Dyreklinikk. Praktiske treninger holdes innendørs i hall på Stevneplassen i Skien, med mulighet til å trene på godt opplyste uteområder også.

Kursavgiften inkluderer klikker (valgfritt å bruke), diplom, goodie bag og skriftlige ressurser. Familiemedlemmer er velkomne på kurs hos oss, uten ekstra kostnad.

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 uker.

Sted:

Teorikveld (uten hund)- Porsgrunn Dyreklinikk, Heigata 4

Praktiske treninger- Treningshall, Stevneplassen, Skien

Dato/ tid:

Mandag 11.november kl 18- ca 20 (teori)

Mandag 18. november kl 18- 19 (praktisk trening)

Mandag 25. november kl 18- 19 (praktisk trening)

Mandag 2. desember kl 18- 19 (praktisk trening)

Mandag 9. desember kl 18- 19 (praktisk trening)

Mandag 16. desember kl 18- 19 (praktisk trening/ avslutning)

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.