Er du, eller noen du kjenner, interessert i å tilbringe noen dager av vinterferien din her hos oss å oppleve nye ting sammen med jevnaldrende? Vi har aktiviteter med både hund og hest. Hovedfokuset er glede og mestring for både barn og dyr !

En fire dagers leir for deg som er 10-16 år og har interesse for hund og hest

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro. Vi håper at du reiser herfra med nye venner, positive følelser, ny kunnskap  og et ønske om å komme tilbake.

I løpet av de fire dagene på VINTERFEST er dette noe av det du vil oppleve:

-          Klikkertrening med hund

-          Agility

-          Turridning

-          Stell og håndtering av både hund og hest

-          Lek og moro med snø

-          Aking

-          Bålkos

-          Og mye, mye mer

Det blir aktiviteter med både hund og hest hver dag. Dette vil også tilpasses været eller andre uforutsette ting. Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro.

Vinter og snø er gøy! For både folk og dyr.

I øktene med hund lærer barna grunnleggende trening av tekniske ferdigheter hos hunden, gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Øktene med hest dreier seg om aktiviteter som rolige turer i skogen, gymkana, voltige og annen moro. Heller ikke for dette kreves det noen forkunnskaper. Alle er velkomne! Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode minner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Garantert moro blir det uansett!

Det er ikke mulig å ha med egen hund denne uka. Vi har mange hunder til utlån som er vant med settingen og er morsomme å trene med. Du får da samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent. Hundene vi låner bort er godt vant med barn og er hyggelige hunder.
Av hester så bruker vi det vi har her på gården, da vi ikke har plass og logistikk til at deltakerne skal ta med egne hester.

Vi har 8 leirplasser. Førstmann til mølla!


Pris for leir med overnatting onsdag til søndag: 3500,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Ordinær deltaker, med hund".

Interessert i dagsleir(uten overnatting)? Ta kontakt med Heidi på heidi@catchhund.no

Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646 eller heidi@catchhund.no

Bli med på en morsom og spennende leir!

 

Tilleggsinformasjon

Leiren arrangeres på Hesjabråten Gård, Øvre Eiker i Buskerud.

Det er oppmøte onsdag kl 1630-1700. Og henting søndag kl 1600.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.