Har du en hund som stresser, piper, bjeffer og trekker i båndet når dere går på tur? Har turen blitt alt annet enn hyggelig? Da er dette kurset for deg!

Gå pent i bånd og passeringstrening (helgekurs)

Å ha en hund som kan gå pent i bånd gjør turen hyggeligere og vi går derfor gjerne mer tur med hunden som har positive ringvirkninger på resten av hundeholdet. Å ha god kontakt med hunden ute på tur legger også grunnlaget for å få til passeringer av hunder og andre ting som hunden synes er spennende.

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter. Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur før problemene oppstår. 

Iløpet av kurset vil du få en grundig teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å gå pent i bånd og passere hunder og mennesker på en høflig måte.

Vi setter av mye tid til praktisk trening. Kurset tilrettelegges til den enkelte hund.

Målet med dette kurset er at hunden din skal kunne passere en annen hund uten å gjøre utfall.

------

Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere med en atferdskonslutasjon isteden (eller i forkant av kurset for å få en vurdering av hunden). Ta isåfall kontakt med ansvarlig instruktør for kurset.

 

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går lørdag og søndag kl. 10-15.

Sted: Hvalsmoen, Hønefoss

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema