Lydighetskurset tilpasses individuelt etter hundens nivå, dine ambisjoner og bruksområde.

Lydighetskurs m/Thomas Stokke

Lydighetskurset passer for deg som trener eller konkurrerer i lydighet, rallylydighet, bruks eller jakt. 

Thomas tilpasser treningen individuelt i forhold hundens nivå, dine ambisjoner og ditt bruksområde.

Her vil du få nyttige verktøy for å løse treningsproblemer eller hjelp til å komme videre med øvelser hvor du står fast. Eller kanskje du har lyst til å lære hunden noe nytt, og er usikker på hvordan du på best mulig måte skal starte nyinnlæringen?

Om instruktøren:

Jeg heter Thomas Stokke og har hittil trent og konkurrert i 7 ulike grener (lydighet, spor, rundering, agility, jaktprøver for stående fuglehunder, jaktprøver for spaniel og gjeting) med mer enn 10 egne hunder av 6 ulike raser siden 1995.
Det begynte med familiens to dalmatinere, Prince og Pernille, som ble slept land og rike rundt på diverse lydighetsprøver, kurs og utstillinger med varierende hell. Både dalmatinerne og rottweileren Pia har vært ”prøvekaniner” for de fleste treningsmetodene som finnes på markedet, men det var Pia som lærte meg klikkertrening og belønnet meg med N og S LCH. Likevel er jeg takknemlig for verdifull erfaring med diverse andre treningsmetoder. Jeg er dessverre verken spesielt tålmodig av meg eller noen naturbegavet hundehvisker Derfor er det for meg en nødvendighet å fokusere på observerbare faktorer og forsøke belønne rett atferd i stedet for å lete etter feil å korrigere bort om jeg vil oppnå resultater.
Jeg har hatt stående fuglehunder i over 10 år, tre strihårede vorstehere og en engelsk setter som jeg jakter med og starter på jaktptøver. Etter at jeg flyttet til Sverige, har jeg også vært aktiv med jaktcocker på jakt og prøver. Jakten er det viktigste, men jaktprøver er viktige for å dokumentere at hundene har de rasetypiske egenskapene og det motiverer til strukturert trening. Jeg har ført både vorstehere til 1. premie i åpen klasse og jaktcocker til premiering i segrarklass.
Jeg har en mastergrad i etologi ved NMBU på Ås. Masteroppgavens tittel er «The Effect of Reward Type and Reward Preference on the Performance of Detection Dogs».

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over en helg:

Lørdag kl. 10-17

Søndag kl. 9-16

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema