Éloïse Willems driver vår avdeling i Stavanger og OK9 Hundefysio.

Éloïse Willems

Hun er utdannet instruktør hos Siddis Hundeskole (2009-2011) og er utdannet Fysikalsk behandler av hund hos Klinikk Soleo (2014-1015). Fra det akademiske liv, Bachelor i Sosialantropologi (2006-2009) og studier innen multimediadesign og 3D animasjon (2004-2006). 

Hun har konkurrert i øverste klasse i lydighet (eliteklassen FCI3) med border colliene Ivrig og Kry og konkurrerer også i NBF bruks rundering og spor med opprykk til B med Ivrig. Med sine tidligere border collier Kry og Scott har hun konkurrert i agility og rallylydighet. Malinoisen Phoenix ble Norsk lydighetschampion 2 år gammel og satset så på i eliteklassen FCI3. Hun trenes også i spor og rundering og har opprykk til C i bruks. Malinois-gutten Bue er 1 år og trenes i lydighet, bruks og mondioring. Romle er en 7 måneder gammel border colliegutt som satses på innen lydighet og gjeting. 

Eloise

Bakgrunn

Éloïse vokste opp med cocker spaniel, men i barneskolealder var det ingen hund i hjemmet. Løsningen ble å lufte og trene alle naboens hunder. Alle skrubbsårene etter å ha blitt slept etter schæferen, badeturene i sjøen etter å ha blitt slept etter flaten eller maset fra den amorøse puddelen, satt ingen stopper for hundegalskapen. Hun prøvde å erstatte behovet for en hund med å drive med hest, jobbe på kennel og dra på kaninagility og kaninutstilling. Da hun begynte å mase om å få hest, så ble det lettere å si ja til hund. Som 14 åring fikk hun sin første border collie blanding, og etter det var det ingen vei tilbake. Senere kom det en cairn terrier, flere blandingshunder av diverse slag og med triste bakgrunner. Disse hundene trigget en lidenskap for å jobbe med “verstingene” av trøblete hunder. Under antropologistudiene i Tromsø jobbet hun med hunder med aggresjonsproblemer. I mange år var det interessen for å løse problemadferd hos hund og hverdagslydighet som var i fokus. 

Instruktørutdannelse

For 8 år siden var interessen så stor at hun tok instruktøtutdannelsen hos Siddis Hundeskole ved Arne Aarrestad (2009-2011). Der fikk hun jobbe som instruktør, og med hunder med et bredt spekter av adferdsproblemer. Hun startet samtidig firma hvor hun drev med hundelufting, trening av andres hunder og privattimer. 

Fra problemadferd til hundesport

Interessen for hundesport vokste frem og etter et lydighetskurs med Siv Svendsen i 2010 ble hun hekta på lydighet. Etterhvert kom det flere border collier i hjemmet og konkurrering innen forskjellige sporter ble prioritert. Nå er det full satsing med Border Collien Romle og Mallene Phoenix og Bue. 

Raser som har vært i hus (border collie blandinger, Schæfer, Doberman/Grand Danois, Cane Corso/Dogo Canario, Rottweiler, Rottweiler/labrador/buhund, border collier, malinois, cairn terrier). Felles for alle disse, er mye energi, styrke og egenvilje. 

Hun har gått kurs for mange dyktige instruktører: Maria Brandel, Siv Svendsen, Peder Zeiner Christiansen, Cath Hardman og Karen Sykes, Merethe Huser Andersen, Arne Aarrestad, Elin Søisdal Gjeruldsen, Towa Lindh, Emma Willblad, Tobias Gustavsson, Sophia Yin, Thomas Stokke, Fanny Gott, Bodil Mehl Wik, Peter Holmberg, Kjellaug Selsaas, Maren Teien, Tobias Gustavsson, Peter Sherk, Steve Mann, Alexander Strøm m. fl. 

Éloïse søker løsningene som er tilpasset eier og hund. Målet er en hund som er en fryd å ha, og en eier som er en trygg veileder som er kjekk for hunden å ha. 

Styrken som instruktør er å klare å se hvilken løsning som trengs for å akkurat den ekvipasjen. Det er alltid et mål å klare å formidle hundetrening på en enkel måte- så hundeeieren og hunden får det til. 

 

Planlagte kurs med Éloïse Willems

Torsdag 3. mai Éloïse Willems Stavanger

Valpekurs

Gi valpen din en god start på livet!

Kr. 2250,-


Tirsdag 8. mai Éloïse Willems Stavanger

Ro på tur: Gå fint i bånd og passering

Drar hunden din i båndet på tur? Blir hunden din overivrig rundt andre hunder og folk? Skulle du ønske hunden satt rolig ved siden av deg når andre hunder og folk kommer imot? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Tirsdag 29. mai Éloïse Willems Stavanger

Valpekurs

Gi valpen din en god start på livet!

Kr. 2000,-


Lørdag 16. juni Éloïse Willems Stavanger

Søkskurs med Peder Z. Christiansen

Vil du bli RÅ på søk med din hund? Eller ha en fin aktivitet å drive med? Lær søk fra en instruktør som har jobbet profesjonelt med opptrening av minehunder, ulike typer søk til sport og tjeneste på høyeste nivå.

Kr. 2600,-


Mandag 16. juli Éloïse Willems Stavanger

Valpekurs

Gi valpen din en god start på livet!

Kr. ,-


Mandag 16. juli Éloïse Willems Stavanger

Kurs i shaping: Bli en bedre hundetrener!

Ønsker du å lære effektive metoder for å lære hunden nesten hva som helst? Enten du vil trene for gøy og aktivisering eller har ambisjoner om å lære inn øvelser til sport- så passer kurset for deg!

Kr. 1500,-


Torsdag 19. juli Éloïse Willems Stavanger

Kunsten å takle forstyrrelser

Har hunden din problemer med å slappe av i nærheten av andre hunder? Føler du at den er oppmerksom på alt annet enn deg, har problemer med å roe seg ned, og har vanskelig for å konsentrere seg? Eller har du en "arbeidsmaskin" som går lett opp i stress og for høy aktivitet når dere trener? Da er dette kurset for deg!

Kr. 1800,-


Lørdag 4. august Éloïse Willems Stavanger

Valpekurs

Gi valpen din en god start på livet!

Kr. 2250,-


Lørdag 4. august Éloïse Willems Stavanger

Innkalling og båndtreningskurs

Ønsker du en hund som går pent i bånd og kommer når du roper på den? Da bør du melde deg på vårt Innkalling og båndtreningskurs! Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier :-)

Kr. 1800,-


Onsdag 22. august Éloïse Willems Stavanger

Samarbeidskurs DEL 2

Dette kurset er fortsettelsen på samarbeidskurset del 1. Vi går dypere inn i materien med nye øvelser og treningsteknikker samt bygger videre på øvelsene vi allerede har gått gjennom.

Kr. 4550,-


Torsdag 23. august Éloïse Willems Stavanger

Samarbeid hverdagslydighet og aktivisering 14 uker/kurstimer

Vil du ha en lydigere hund og et bedre samarbeid? Prøve ut forskjellige aktiviteter med hunden? Oppfølging så lenge du ønsker? Da er dette tilbudet for deg!

Kr. 3900,-


Torsdag 23. august Éloïse Willems Stavanger

Samarbeid hverdagslydighet og aktivisering 14 uker/kurstimer

Vil du ha en lydigere hund og et bedre samarbeid? Prøve ut forskjellige aktiviteter med hunden? Oppfølging så lenge du ønsker? Da er dette tilbudet for deg!

Kr. 3900,-