Beate Trohaug

Beate er instruktør ved Catch Hundetrening avdeling Sørlandet.

Hele livet hennes har hun hatt en firbeint eller to ved sin side, noe som har preget henne veldig opp gjennom årene. Hundeinteressen vokste seg større og større etter hvert som tiden gikk, med familiens hunder; en Collie, en Buhund-blanding og en Border Collie-blanding. I 2011 startet «hundelivet» på ordentlig, og under den lange ventetiden fra valpebestilling til henting av valp, var hun fosterhjem for to hunder. De bød på mange utfordringer, og trigget veldig interessen for atferd. I desember samme året gikk endelig hennes store drøm om egen hund i oppfyllelse, og hun ble lykkelig eier av Shetland Sheepdog’en Mali. Nesten ett år etterpå ble flokken utvidet, og samojeden Oliver flyttet inn, en omplasseringshund med mye bagasje.

De to første årene som hundeeier tok hun på hundetrenerutdannelsen ved Hagan hundetrenerskole (Turid Rugaas), og gikk flere mindre hundekurs. Etter hvert tok hun også NKK trinn 1 instruktørutdannelse og Canis klikkertrenerkurs.

Per i dag består flokken hennes av tre hunder; Border collie’en Kina og Shetland sheepdog’ene Mali og Dis. Hovedfokuset deres innen hundesporter ligger på agility og lydighet, men de har også litt erfaring innen rallylydighet, spor og smeller. Mali er i LP kl 3 og har opprykk til kl 2 i rallylydighet, mens Kina konkurrerer i agility klasse 1.

Planlagte kurs med Beate Trohaug

Lørdag 1. september Beate Trohaug Sørlandet

Privattime

Ønsker du å ha instruktøren helt for deg selv? Er det vanskelig å få tid til å følge et vanlig kurs? Eller har du treningsutfordringer som du ønsker best mulig hjelp til å finne løsninger på?

Kr. 750,-


Tirsdag 4. september Beate Trohaug Sørlandet

Treningsgruppe - egentrening

Trenger du faste treningsavtaler for å holde motivasjonen oppe, og synes det er trivelig å trene sammen med andre én gang i uka? Da bør du vurdere vår treningsgruppe!

Kr. 200,-


Onsdag 5. september Beate Trohaug Sørlandet

Treningsgruppe for passering

Trenger du og hunden din passeringstrening? I vår treningsgruppe for passering får du mulighet til å trene passering og jobbe med deres utfordringer jevnlig over flere uker. Oppstart hver uke (fra uke 36).

Kr. 300,-


Fredag 5. oktober Beate Trohaug Sørlandet

Atferdskonsultasjon

Har du en hund med uønsket atferd? Vi kan hjelpe deg!

Kr. 2500,-