Ane Andersen

Ane er instruktør ved CATCH Hundetrening avdeling Follo & Moss.

Hun vokste opp med terriere, men hovedinteressen på den tiden var hest og fugler.  Den store hunde(trene)interessen kom med hennes første egne hund, mopsen Bajas (2002). I tillegg til innlæring av atferder hos hund og fugl er hun over middels interessert i fysisk trening og skadeforebygging samt avl og oppdrett. Hun er nerd av natur og dermed ble klikkertreningen det naturlige valget. Hun elsker å lese og dra på kurs for å få økt forståelse og innsikt.

Hun er Certified Training Partner fra Karen Pryor Academy i USA der hun studerte for Terry Ryan (2014-2015) og tok klikkerINSTRUKTØRkurs hos Canis i 2015. Hun har gått brukssatsing for Elin S. Gjeruldsen (2014) og Stora Uppfödarutbildningen hos Kungliga Hundar (2014) samt godt over 30 ulike kurs for blant annet Anna Larsson, Fanny Gott, Maria Brandel og Siv Svendsen. Hun har også deltatt ved flere ClickerExpo-konferanser og gått kurs og seminarer for blant annet Karen Pryor, Michele Pouliot, Hannah Branigan, Ken Ramirez og Susan Friedman. Hun har dessuten praktisk-pedagogisk utdannelse fra Universitetet i Oslo og undervisningserfaring fra ungdomsskolen og videregående skole. Ane er for øyeblikket i gang med utdanning og sertifisering innen fysisk trening hos hund, et område hun har vært spesielt interessert i etter at Gummi, hennes første SBT, ble diagnostisert med mild HD. Vi kan lære hundene alt de er fysisk og mentalt i stand til - og ofte kan vi gjennom måltrettet trening påvirke hva de er fysisk i stand til.

Gjennom årene har hun hatt irsk terrier, airedaleterrier, mops, whippet, Staffordshire bull terrier og glatthåret foxterrier og border collie. I dag lever hun med Staffordshire bull terrieren Gaffa og border collien Strips. De trenes primært i lydighet, rally-lydighet og bruks men det blir også en hel del annen trening.   

Planlagte kurs med Ane Andersen

Onsdag 1. februar Ane Andersen Follo & Moss

Privattime

Ønsker du å ha instruktøren helt for deg selv? Er det vanskelig å få tid til å følge et vanlig kurs? Eller har du treningsutfordringer som du ønsker best mulig hjelp til å finne løsninger på?

Kr. 750,-