Bruk rabattkoden "adventsuke1" - denne gir 15% rabatt på kategori hundeførerklær fra i dag til lørdag 5/12! 

Gjennom de årene jeg har trent hund har jeg hatt mange forskjellige treningsvester. Jeg har hatt mange forskjellige merker, men lommene blir fort slitt og ødelagt, de er for tynne i stoffet så de revner lett og har alltid syntes det var for liten plass i lommene bak.

Men så fant jeg denne:

 

 

Den perfekte vesten for hundetrenere!
Dette var det første plagget jeg kjøpte fra Pinewood og den største grunnen var den gigantiske lommen bak, som også kan reguleres.
Perfekt til å få med alt jeg trenger for å trene.
Fra dummys, apporter, leker, targets, kobbel, o.l.
Også vannflaskebeholder på utsiden av lommen.


På hjemmesiden beskriver de den som "en gjennomtenkt vest" noe jeg absolutt sier meg enig i!
Det finnes mange lommer som kan reguleres, kneppes igjen og lukkes med glidelås.
Noen av lommene festes med borrelås, så de lett kan tas av for å vaskes.
D-ringer er det også på den, pluss lomme for fløyte og klikker.- Bildet er fra konkurranse i rally på Lillehammer i 2018.
Jeg er gravid på bildet, men fortsatt plass i vesten!

Jeg har den svarte i M, for da kan jeg ha en litt tykkere jakke under på vinteren. Siden den også er regulerbar i sidene og nederst på jakken er det ikke noe problem å bruke tynnere klær under den heller. Veldig fin på siden den er innsvingt i midjen.


En liten fvf treningsvideo med superhund og supervest!

 

Min favorittvest kjøpte jeg her i nettbutikken!
Bruk rabattkoden "adventsuke1" - denne gir 15% rabatt på kategori hundeførerklær fra i dag til lørdag 5/12!