Vom og Hundemat har tatt inn frossen yoghurt for hunder, og det måtte jo selvsagt Gøye smake på. Isen finnes i fire smaker; laks, storfe, banan/eple og ost. Den består av 100% naturlige ingredienser og økologiske ingredienser. Den er heller ikke tilsatt sukker.

Gøye har testet alle og her er hennes dom:

 

Terningkast 6 – Laks

Denne smaker helt nydelig. Jeg elsker laks og is, så dette var en helt perfekt kombinasjon for meg. Deilig å kjøle seg ned på med en varm sommerdag, som belønning når du har vunnet en rallyklasse eller bare når mennesket ditt (eller du) synes du fortjener noe ekstra godt.

 

Terningkast 5 – Banan/eple

Var litt skeptisk til denne, jeg er jo tross alt et vilt kjøttetende rovdyr og vi spiser jo ikke frukt, selv om Kjersti minte meg på at jeg er jo veldig glad i banan.

Denne var også god og hvis det er utsolgt for laks så er det greit å servere meg denne.

 

Terningkast 5 – storfe

Veldig god denne også, og en god nr. 2 sammen med banan/eple. Kanskje litt bedre enn banan/eple, men det sier jeg mest fordi jeg tross alt er et rovdyr og vi spiser jo ikke frukt (egentlig likte jeg den med banan/eple bedre, men ikke si det til noen)

 

Terningkast 4 – ost

Ost er også godt, men må jeg velge foretrekker jeg en av de andre. Frossen ostesmak var liksom ikke like godt som fersk ost. Så jeg må si at jeg foretrekker osten min fersk. Men for all del, er det tomt for de andre smakene så ikke gå tomhendt ut fra butikken.

 

Isen får du kjøpt hos dyrebutikker og veterinærer som forhandler Vom og Hundemat. Jeg kjøper selvsagt min hos Catch Hundeutstyr