Vi kan se tilbake på et innholdsrikt 2015, og CATCH Hundetrening er i stadig utvikling. Vi gleder oss til å presentere flere spennende kursnyheter til dere også i 2016.

Iløpet av 2015 har vi knyttet til oss et lite knippe med kunnskapsrike og dyktige hundetrenere - vi er stolte av at de vil være en del av oss i CATCH Hundetrening. Vi satser selvfølgelig på å få med oss enda flere dyktige instruktører i årene som kommer ;-)

CATCH Pro Team gjengen har vært ute og konkurrert flere ganger iløpet av 2015 med gode resultater. Blant annet deltok Kristoffer Modell i NM Spor i august og kom på 5. plass med en hund han overtok i mai 2015. I september konkurrerte Peder Z. Christiansen i Nordisk Mesterskap Forsvarshund og kom på en flott 4. plass. I tillegg ble det Norsk lagbronse. I oktober deltok han også på sin første spanielprøve (Unghund Derby i Sverige) med sine to spaniels, og  kommer likegodt på 2. plass med cockeren My!

Et av høydepunktene våre i 2016 er Instruktørkurset vi nå kan presentere. Dette vil være et kurs ikke bare for deg som vil bli instruktør, men også for de som virkelig vil bli gode hundetrenere! Vårt mål er å utvikle hundetrenere som ikke bare er gode på teori, men også dyktige til å trene hund, samt at du vil lære hvordan du på en god måte kan videreformidle denne kunnskapen også til andre. Med oss i instruktør-teamet på Instruktørkurset har vi bl.a. ettertraktede instruktører som Siv Svendsen, Peder Z. Christiansen, Kristoffer Modell, Jenni Lehtinen m.fl. Elevene vil med andre ord få masse nyttig lærdom fra noen av de dyktigste hundetrenerne i norden! 

Steve Mann fra IMDT i England kommer til oss i mars. Da vil det arrangeres et seminar som vil handle om det å være instruktør. Seminaret vil gi masse nyttig input til deg som allerede jobber som instruktør, men kan også passe for deg som går med tanker om å bli hundeinstruktør (seminaret er imidlertid ikke et instruktørkurs).

IMDT er en av de ledende utdanningssentrene for hundeinstruktører og atferdskonsulenter i England. De brenner for å formidle lærdom om innlæringsprinsipper uten bruk av ubehag og tvang. Ettersom hundeinstruktørrollen ikke er en beskyttet tittel, så har IMDT utviklet en sertifisering som skal fungere som et kvalitetsstempel for positive hundeinstruktører. Samtidig som Steve Mann kommer til oss for å avholde et seminar, så benytter vi likegodt også anledningen til å tilby muligheten til å ta denne sertifiseringen for hundeinstruktører her i Norge.

I april kommer Nando Brown til oss. Da blir det et 2 dagers seminar hvor han vil snakke om både atferdsproblemer og hundens språk. En av våre instruktører, Ellen Bahr, har allerede vært på flere kurs med Nando og hun kan fortelle at vi virkelig kan glede oss til et spennende seminar presentert på en engasjerende og humoristisk måte. Har du ikke meldt deg på enda? Dette er et seminar du ikke bør gå glipp av ;-)

I juni avholder vi, tradisjonen tro, lydighetsleir med Siv Svendsen og Maria Brandel. Dette er et kurs man kan gå gang på gang, for Maria og Siv er et instruktørteam som alltid kommer med nye tanker og ideer innen hundetrening. De er kreative, dyktige og svært kunnskapsrike instruktører. Har man først begynt å gå kurs for dem, så klarer man vel nesten ikke å stoppe ;-) Her er ingen kurs like! Dette blir tredje året på rad vi arrangerer lydighetsleir med både Siv og Maria på Hvalsmoen i Hønefoss. 

I tillegg til alle de spennende kursene med eksterne instruktører, så fyller vi selvsagt også stadig på kursplanen med Valpekurs, Hverdagslydighetskurs, Lydighetskurs, Sporkurs, Runderingskurs, Rallylydighetskurs, RallyMixkurs + mye mer i avdelingene våre :-) Er det en kurstype du savner, så er det bare å ta kontakt, så ser vi hva vi kan få til.

Ta en kikk på kursplanen vår, kanskje du finner noe som passer for deg :-)