Er du ute etter en lettlest bok som tar for seg de viktigste temaene innen hverdagslydighet? Da trenger du ikke å lete lenger, dette er boken for deg!

Bruk rabattkoden "adventsuke4" - denne gir 25% rabatt på HELE butikken kreativhund.no fra i dag til lørdag 26/12 ! 

Det finnes utallige bøker for nybakte hundeeiere, og det er en jungel det kan være litt vanskelig å finne fram i. Det skal sies, at det finnes mange bøker som er gode for hundeeiere av alle slag.

Jeg har lyst til å trekke frem boken Best Hver-Dag som er skrevet av Siv Svendsen og Maria Brandel. Grunnen til det er at den er skrevet på en måte som alle kan forstå. Det er en bok som inneholder flere bilder enn ord - og det er noe som appellerer til mange. Ikke minst gjør denne detaljen at boken kan leses og forstås av både voksne og barn - noe som er viktig ettersom mange familier som ønsker seg hund består av både barn og voksne!

 

Boken er rikt illustrert. De fine tegningene i bøkene er lette å forstå både for voksne og barn. De er også morsomme og illustrerer mange forskjellige situasjoner som er godt kjent for oss hundeeiere. Boken inneholder de viktigste temaene vi trenger i hverdagssituasjon som for eksempel gå pent i bånd, innkalling og å vente på værsågod. Videre inneholder boka gode tips til til aktivisering og fine øvelser man kan trene på for å jobbe med samarbeidet og relasjonen til hunden sin. Denne boka viser enkle måter å trene på disse tingene på, som gjør at alle kan utføre det.

Det er mulig å kjøpe studieplan og lærerveiledning til boken. Dette viser hvordan kurset som forfatterne har laget i forbindelse med kurset er lagt opp. Dersom du er instruktør er disse heftene veldig nyttige, det står litt om mulige utfordringer som kan komme opp, samt hvordan man kan strukturere de forskjellige øktene på kurs. Man kan da velge å bruke noen av disse øvelsene som inspirasjon inn i ulike hundekurs, eller man kan bruke alle øvelsene slik de er lagt opp i boken.

Boken og de tilhørende heftene kan kjøpes HER

Bilag til boken kan lastes ned gratis på nolimitobedience.no, dette kan lamineres og brukes på kurs eller brukes i hefter du deler ut i forbindelse med kurs eller for å strukturere egen trening.

Denne boken er et resultat av et samarbeid mellom to dyktige hundetrenere, som gjennom mange års erfaring har samlet sine beste tips for hverdagen. De har begge hatt mange hunder gjennom tiden - og oppnådd svært gode resultater på konkurransebanen.

Uavhengig av hva man får til på konkurransebanen vil det alltid være flest hverdager, og det er derfor essensielt at det er trivelig å ha hund hver eneste dag! 

Bruk rabattkoden "adventsuke4" - denne gir 25% rabatt på HELE butikken kreativhund.no fra i dag til lørdag 26/12 !