Har du og hunden din lyst til å gå kurs i Gjøvik/totenområdet? Velkommen til CATCH Hundetrening Gjøvik.

 

Hos Catch avdeling Gjøvik finner du et bredt tilbud av forskjellige kurs innenfor hundetrening. Vi har mulighet for både innendørs og utendørs trening, og et stort fokus på å kose seg med hundetrening. Vi er et team på tre instruktører som har trent sammen en stund, og utfyller hverandre svært godt som et team. Sammen ønsker vi å tilby våre kursdeltakere gode, lærerike og morsomme kurs. Det er viktig for oss at du som kursdeltaker sitter igjen med mange gode verktøy som kan ta deg og din hund videre til det nivået dere ønsker.

Vår avdeling tilbyr kurs innenfor hverdagslydighet, fra valp til voksne hunder, rallylydighet på alle nivåer, konkurranselydighet på alle nivåer, kurs innenfor belønning og lek, kurs innenfor jakthundtrening. Vi tilbyr også privattimer og atferdskonsultasjoner. Dette er bare noe av det vi kan tilby, finner du ikke det du leter etter; ta kontakt med oss.

Instruktører i avdelingen er:

Trykk på navnene for å lese mer om hver av oss!

Vi holder kurs som passer for alt fra den helt ferske hundeeieren til den som allerede har satt foten innenfor konkurranseringen. Vi har kurstilbud for alle!

For mer informasjon om vårt lokale, mulighet for egentrening og for å følge med på hva som skjer i avdelingen, følg oss her: https://www.facebook.com/catchgjovik

Våre instruktører er tilgjengelige for å holde kurs for din klubb eller treningsgruppe, ta kontakt dersom dette er interessant for deg.

 

Planlagte kurs i Gjøvik

Mandag 5. juli Line Emilie Villanger Gjøvik

Temakveld - Lek og belønning

Vet du hvilken belønning hunden din liker aller best, og ikke minst hvordan du bruker den - da tar du treningen din til nye høyder! Sett av 3 timer sammen med oss for å finne ut av dette.

Kr. 300,-


Tirsdag 6. juli Stine Langerud Gjøvik

Temakveld - Gå pent i bånd

Har du lyst til å få gode verktøy til hvordan du kan trene hunden din til å gå pent i bånd? Vi setter av en kveld til å teste ut forskjellige verktøy du kan benytte deg av i treningen.

Kr. 300,-


Onsdag 7. juli Stine Langerud Gjøvik

Temakveld - Innkalling

Har du lyst til å få gode verktøy til hvordan du kan trene innkalling med hunden din? Vi setter av en kveld til å teste ut forskjellige verktøy du kan benytte deg av i treningen.

Kr. 300,-


Torsdag 8. juli Line Emilie Villanger Gjøvik

Temakveld - Selvkontroll

Har du lyst til å få gode verktøy til hvordan du kan forbedre selvkontrollen til hunden din? Vi setter av en kveld til å trene på forskjellige øvelser og teknikker vi kan bruke for å trene opp selvkontrollen til hunden.

Kr. 300,-


Mandag 12. juli Line Emilie Villanger Gjøvik

Sommerkurs for familiehunden

Har familien fått seg hund? Da kan sommerkurset for familiehunden være perfekt for dere! Her kan hele familien være med og lære gode prinsipper for å trene opp en god familiehund, enten hunden deres er valp, unghund eller voksen. På kurset vil det være to instruktører tilstede.

Kr. 2000,-


Onsdag 18. august Stine Langerud Gjøvik

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighetskurs for alle!

Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Onsdag 18. august Stine Langerud Gjøvik

Temakurs: Gå pent i bånd

En tur med en hund som kan gå pent i bånd vil uten tvil være en mye hyggeligere tur for både deg og hunden din! Ønsker du å lære enkle, morsomme og effektive teknikker for å få til nettopp dette? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Fredag 20. august Line Emilie Villanger Gjøvik

CATCH Hundetrenerutdannelse

Ønsker du å bli skikkelig god til å trene hund? På dette kurset vil du lære effektive treningsteknikker som sannsynligvis vil få deg til å se hundetrening i et helt annet perspektiv.

Kr. 12000,-


Mandag 23. august Line Emilie Villanger Gjøvik

Valpens beste start!

Dette er et kurs hele familien er velkomne til å delta på, hvor alle kan få med seg gode tips til å ha det gøy med hunden på en sunn og morsom måte - som samtidig bidrar til at hundeholdet generelt blir rolig og balansert.

Kr. 1850,-


Mandag 23. august Line Emilie Villanger Gjøvik

Valpens beste start!

Dette er et kurs hele familien er velkomne til å delta på, hvor alle kan få med seg gode tips til å ha det gøy med hunden på en sunn og morsom måte - som samtidig bidrar til at hundeholdet generelt blir rolig og balansert.

Kr. 1850,-


Lørdag 18. september Line Emilie Villanger Gjøvik

Søksutvikling med Eloise Willems

Bli med og utvikle hundens fantastiske nese, enten om du vil bruke det til hjemmeaktivisering, lydighet eller markering i sporet!

Kr. 2500,-


Lørdag 9. oktober Line Emilie Villanger Gjøvik

Triksekurs med Marianne Methi

Har du lyst til å utvikle samarbeidet med deg og hunden din? Lære inn morsomme triks med enkle teknikker? Bli med på en morsom helg med en verdenskjent instruktør innenfor dette temaet.

Kr. 2200,-