CATCH Hundetrening har som målsetning å gradvis vokse seg større med flere avdelinger. Nye instruktører rekrutteres først og fremst gjennom instruktørkurset vårt.

Drømmer du om å bli instruktør bør du ta en kikk på instruktørkurset vårt. Dette er et kurs som ikke bare har fokus på å lage en instruktør, men vi vil også få frem ekstremt dyktige hundetrenere.

Elever som gjennomfører og består instruktørkurset vil få muligheten til å søke om å bli franchisetaker og drive sin egen avdeling hos CATCH Hundetrening. 

Vi satser på kvalitet, og dette vil alltid komme foran kvantitet! Med det mener vi at vi vil ha instruktører vi kan være stolte av, som er dyktige i sitt fag og som ikke minst er svært trivelige og tydelige overfor kundene når de holder kurs.

CATCH Hundetrening har etablerte avdelinger flere steder i Norge og en avdeling i Danmark. Vi vil gjerne ha flere med på laget, også i andre land :-)

Vi arrangerer både Hundetrenerutdannelse og Instruktørutdannelse. Mange lurer på hva som er forskjellen på disse. På Hundetrenerutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å trene hund. Mens på Instruktørutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å instruere andre. Det vil være en fordel å ha gjennomført Hundetrenerutdannelsen før man melder seg på Instrutørutdannelsen.

Hundetrenerutdannelsen arrangeres flere ganger i året. Instruktørutdannelsen arrangeres 1 gang årlig. 

Instruktørutdannelse 2022/2023:

Årets instruktørkurs startet 20 august 2022 og avsluttes juni 2023.

Neste Instruktørkurs planlegges med oppstart mars 2024.