CATCH Hundetrening har som målsetning å gradvis vokse seg større med flere avdelinger. Nye instruktører rekrutteres gjennom instruktørkurset vårt, eller du kan søke om å bli instruktør dersom du har tilsvarende kompetanse fra før.

Drømmer du om å bli instruktør bør du ta en kikk på instruktørkurset vårt. Dette er et kurs som ikke bare har fokus på å lage en instruktør, men vi vil også få frem ekstremt dyktige hundetrenere.

Elever som gjennomfører og består instruktørkurset vil få muligheten til å søke om å bli franchisetaker og drive sin egen avdeling hos CATCH Hundetrening. 

Vi satser på kvalitet, og dette vil alltid komme foran kvantitet! Med det mener vi at vi vil ha instruktører vi kan være stolte av, som er dyktige i sitt fag og som ikke minst er svært trivelige og tydelige overfor kundene når de holder kurs.

CATCH Hundetrening har etablerte avdelinger flere steder i Norge og en avdeling i Danmark. Vi vil gjerne ha flere med på laget, også i andre land :-)

Har du relevant instruktørutdannelse fra før og ønsker å jobbe hos oss kan du ta kontakt på mail: post@catchhund.no og fortelle oss om din erfaring og bakgrunn.