Er du, eller noen du kjenner, interessert i å lære mer om BÅDE hund og hest? Liker du å trene med hund, eller vil lære å trene med hund, og kunne du samtidig tenke deg å ha muligheten til å lære mer om hester og å ri på turer? Da er dette leiruka for deg!

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Det er mulig å ha med egen hund denne uka. Hunden må være sosial med både mennesker og andre hunder. Du får bo sammen med din egen hund, altså ha den på rommet. Det er også mulig å låne hund av oss. Du får da samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent.
Av hester så bruker vi det vi har her på gården.

Vi vil dele dagene inn i økter; en før lunsj, en etter lunsj og en økt på kveldstid. Hver dag har 1 økt med hund og 2 med hest eller omvendt. Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro. Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode ferieminner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Gøy blir det uansett!

Det går ann å delta kun på dagtid, men da mister man èn økt per dag(kveldsøkta).

Vi har 6 leirplasser og 6 dagsplasser. Førstemann til mølla!
Du må være født i tidsrommet 2001 til 2008, altså minimum fylle 9 år i løpet av 2017.

Pris for leir med overnatting søndag til fredag: 4000,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Med hund". Du trenger allikevel ikke å ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.


Pris for dagsleir, mandag til fredag kl 9-16: 2500,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Uten hund". Det betyr ikke at du ikke kan ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.

Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646

Bli med på en morsom og spennende uke!

Tilleggsinformasjon

Leiren holdes på Hesjabråten gård i Bingen, Øvre Eiker kommune. Ca 20 minutter fra Hokksund.

Det starter søndag kl 16 og er ferdig fredag kl 16.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.