Éloïse Willems driver vår avdeling i Stavanger og OK9 Hundefysio.

Éloïse Willems

Hun er utdannet instruktør hos Siddis Hundeskole (2009-2011) og er utdannet Fysikalsk behandler av hund hos Klinikk Soleo (2014-1015). Fra det akademiske liv, Bachelor i Sosialantropologi (2006-2009) og studier innen multimediadesign og 3D animasjon (2004-2006). 

Hun har konkurrert i øverste klasse i lydighet (eliteklassen FCI3) med border colliene Ivrig og Kry og konkurrerer også i NBF bruks rundering og spor med opprykk til B med Ivrig. Med sine tidligere border collier Kry og Scott har hun konkurrert i agility og rallylydighet. Malinoisen Phoenix konkurrerer i klasse 3 lydighet med opprykk til elite og er et cert  unna norsk lydighetschampion. Hun trenes også i spor og rundering og har opprykk til C i bruks. Valpene Pil og Bue er de nyeste tilskuddene. Malinoisvalpen Bue trenes i bruks og lydiget og det samme med Pil som også skal bi gjeterhund. 

Eloise

Bakgrunn

Éloïse vokste opp med cocker spaniel, men i barneskolealder var det ingen hund i hjemmet. Løsningen ble å lufte og trene alle naboens hunder. Alle skrubbsårene etter å ha blitt slept etter schæferen, badeturene i sjøen etter å ha blitt slept etter flaten eller maset fra den amorøse puddelen, satt ingen stopper for hundegalskapen. Hun prøvde å erstatte behovet for en hund med å drive med hest, jobbe på kennel og dra på kaninagility og kaninutstilling. Da hun begynte å mase om å få hest, så ble det lettere å si ja til hund. Som 14 åring fikk hun sin første border collie blanding, og etter det var det ingen vei tilbake. Senere kom det en cairn terrier, flere blandingshunder av diverse slag og med triste bakgrunner. Disse hundene trigget en lidenskap for å jobbe med “verstingene” av trøblete hunder. Under antropologistudiene i Tromsø jobbet hun med hunder med aggresjonsproblemer. I mange år var det interessen for å løse problemadferd hos hund og hverdagslydighet som var i fokus. 

Instruktørutdannelse

For 8 år siden var interessen så stor at hun tok instruktøtutdannelsen hos Siddis Hundeskole ved Arne Aarrestad (2009-2011). Der fikk hun jobbe som instruktør, og med hunder med et bredt spekter av adferdsproblemer. Hun startet samtidig firma hvor hun drev med hundelufting, trening av andres hunder og privattimer. 

Fra problemadferd til hundesport

Interessen for hundesport vokste frem og etter et lydighetskurs med Siv Svendsen i 2010 ble hun hekta på lydighet. Etterhvert kom det flere border collier i hjemmet og konkurrering innen forskjellige sporter ble prioritert. Nå er det full satsing med Border Collien Pil og Mallene Phoenix og Bue. 

Raser som har vært i hus (border collie blandinger, Schæfer, Doberman/Grand Danois, Cane Corso/Dogo Canario, Rottweiler, Rottweiler/labrador/buhund, border collier, malinois, cairn terrier). Felles for alle disse, er mye energi, styrke og egenvilje. 

Hun har gått kurs for mange dyktige instruktører: Maria Brandel, Siv Svendsen, Peder Zeiner Christiansen, Cath Hardman og Karen Sykes, Merethe Huser Andersen, Arne Aarrestad, Elin Søisdal Gjeruldsen, Towa Lindh, Emma Willblad, Tobias Gustavsson, Sophia Yin, Thomas Stokke, Fanny Gott, Bodil Mehl Wik, Peter Holmberg, Kjellaug Selsaas, Maren Teien, Tobias Gustavsson, Peter Sherk,  m. fl. 

Éloïse søker løsningene som er tilpasset eier og hund. Målet er en hund som er en fryd å ha, og en eier som er en trygg veileder som er kjekk for hunden å ha. 

 

Planlagte kurs med Éloïse Willems

Onsdag 7. desember Éloïse Willems Stavanger

Privattime

Ønsker du å ha instruktøren helt for deg selv? Er det vanskelig å få tid til å følge et vanlig kurs? Eller har du treningsutfordringer som du ønsker best mulig hjelp til å finne løsninger på?

Kr. 750,-


Tirsdag 1. august Éloïse Willems Stavanger

Abonnement CATCH Hundetreningssenter

Fleksibilitet, oppfølging og et variert tilbud. Plukk og velg i timer du vil gå på for en fast månedspris. Vi hjelper deg å nå dine mål med din hund!

Kr. 499,-


Mandag 11. september Éloïse Willems Stavanger

Drop in

Et tilbud til deg som ikke kan være med på abonnement eller følge kurs og trening fast

Kr. 200,-