CATCH Hundepass

Catch Hundepass drives av Christine Sørsveen, Camilla Lien og Jostein Klemmetsrud. Christine og Camilla er instruktører hos Catch Hundetrening og du kan lese mer om deres bakgrunn under instruktører. Du kan også lese mer om hundepasset på hjemmesiden: www.catchhundepass.no.

Catch Hundepass tilbyr både hundebarnehage og døgnpass. Vi holder til i lokalene til Catch Hundetrening på Hvalsmoen utenfor Hønefoss. Vi har få hunder i pass slik at vi kan gi en trygg og aktiv dag til hundene. Catch Hundetrening sine lokaler benyttes i dag som hundeskole så der har vi alt nødvendig utstyr og leker for å gi din hund en super dag. Vi benytter oss av de store uteområdene vi har på Hvalsmoen eller tar med oss hundene til feks Eggemoen.

Hundebarnehagen har plass til 4 hunder og har åpent 3 dager i uken. Hundene må leveres og hentes på Hvalsmoen. Alle hundene får en lengre tur i løpet av dagen og mulighet for å leke med de andre hundene som er i barnehagen og selvfølgelig blir det masse kos og mange kortere turer ut i løpet av dagen. Vi tilbyr også individuell trening av din hund mot et ekstra pristillegg. Du velger selv aktivitet. Vi kan tilby lydighetstrening, nesearbeid, spor, sykkel, sparkkjøring med mer. 

Døgnpasset er et privat hundepass hvor hunden bor hjemme hos Christine og Jostein. Det er derfor kun plass til 1-2 hunder slik at det skal være plass til alle i sofaen :).

Både plass i døgnpass og barnehagen kan bestilles på vår hjemmeside: www.catchhundepass.no eller ta kontakt med oss på mail: christine@catchhund.no